Zanechte nám kontakt

a domluvíme online rozhovor

Děkujeme, brzy se vám ozveme!
Bohužel došlo k chybě, zkuste to prosím později.

Kruh pro lídry v organizacích s přesahem. Virtuální setkání u ohně

Zpět na přehled

Zveme své přátele a kolegy na setkání pro lidi z organizací s inovativní kulturou, kde lze sdílet, čím vy nebo vaše kolektivy procházíte.

Kdy? úterý 1.12. večer (od 17:00 do 19:15 včetně pauzy)

Kde? online na Google Meet.

Za kolik? pro pozvané zdarma, přihlašte se zde.

Proč?

Pracujeme v organizacích, které vědomě vytváří užitek pro svět, a prostředí, ve kterém lidi baví být.

Setkání poskytne možnost inspirovat se od ostatních nebo nabídnout, co vám funguje. Můžeme prozkoumat různé přístupy a dilemata, například svoboda versus efektivita, růst firmy versus self-management, zisk versus záměr (schválně nadhazujeme provokativní tvrzení s vědomím, že v tom někdo rozpor vidí a jiný zase ne).

Můžeme probrat i naše osobní obtížné výzvy a využít „kolektivní inteligenci“ společenství podobně naladěných. Možná řešíme, jak zajistit akceschopnost v nedirektivní kultuře, zvažujeme jak nastavit home-office, někteří máme citelný propad tržeb, jiní zase nestíháme vyrábět, prodávat nebo programovat. Do hry více vstupují i osobní faktory. Výuka dětí doma, sociální odpojení, nejistoty ohledně budoucnosti, fyzické a psychické zdraví. I pro taková témata může být prostor.

U ohně se odjakživa scházeli lidé a probírali věci. My si zatím vypomáháme takhle :)

Pro koho je setkání určeno

Vaše firma

Setkání má dát dohromady organizace se záměrem zlepšovat svět a chovat se k lidem slušně. Nemusíte se opírat o žádnou teorii, anebo můžete být inspirováni například tyrkysovými principy, svobodou v práci, self-management uspořádáním, holakracií apod.

Vaše role v organizaci

Abychom vytvořili skupinu lidí s podobnou zkušeností, měli byste mít ve vaší organizaci významnou formální nebo neformální roli. Nemusíte být v hierarchii ustanoveni jako šéf či šéfová, ale měli byste cítit odpovědnost za vaši firmu a váš hlas by měl promlouvat do jejího směřování.

Formát

Půjde o setkání sobě rovných lidí –„kruh“. Žádné frontální přednášky a poučování. Jen to, co přineseme my všichni z našich podobných nebo rozdílných zkušeností. Každý může aktivně přispět nebo jen poslouchat.

Témata vytvoříme sami.

Co se do kruhu přinese, to v něm zůstane.

Facilitují Ondra a Lenka z Tealmakers.

Občas, maximálně jednou měsíčně, vám pošleme newsletter, který obsahuje tipy, zkušenosti nebo odkazy, které nám připadají inspirující. Můžete se kdykoli odhlásit. A vaši adresu nikomu jinému nedáme.

Děkujeme, zkontrolujte vaši poštu!
Bohužel došlo k chybě, zkuste to prosím později.
Zpět na přehled
26.10.2020
,
Ondra @ Tealmakers